مفهوم و معنی Regulation در فارکس چیست؟
مفهوم و معنی regulation در فارکس به اطمینان یا عدم اطمینان کاربران به بروکر ها باز می گردد. با اوپوفارکس در این مقاله همراه باشید تا در مورد مفهوم و معنی کلمه Regulation در فارکس بیشتر بدانید. ما در این مقاله ابتدا رگولیشن را تعریف و سپس به کاربرد های آن در فارکس پرداخته ایم.
رگولیشن یا Regulation در فارکس چیست؟
معنی کلمه regulation بصورت کلی تنظیم کننده و نظارت می باشد. حال در فارکس چند سالی است که بروکر های معتبر تحت regulation های معتبری همچون NFA امریکا یا FSA انگلیس به فعالیت می پردازند و این کلمه که دارای رگولیشن هستند را بسیار تکرار می کنند.
Regulation ها از تاریخی برروی بازار های فیوچرز شروع به نظارت کردند که احتمال کلاهبرداری یا تقلب بالا میرفت و به جهت جلوگیری از این امر در ایالات متحده در ابتدا نهاد ناظر بر بازارهای فیوچرز و آپشن تاسیس شد اما در ادامه سازمان NFA که نهاد متخصص در نظارت بر بازارهای آتی و فیوچرز هست شکل گرفت.
وظیفه regulation و نهادهای نظارتی در فارکس
وظیفه نهاد های نظارتی و رگولیشن های فارکس عمدتا نظارت بر فعالیت بروکر ها در بازارهای فیوچرز است. در ابتدا مشکلاتی پیش می آمد که برخی بروکر ها بصورت تقلبی به وجود می آمدند و اعلام وجود می کردند در صورتی که هیچ نظارتی برروی انها نبود و با وعده های جذاب و فریبنده افراد زیادی را به سمت خود می کشاندند و سپس به تقلب یا کلاهبرداری می پرداختند و هیچ فردی نیز نمیتوانست بصورت موثر پیگیر این تقلب و مشکلات در بروکر ها باشد.
در ادامه همانطور که گفتیم برای نظارت بر این بازارهای فیوچرز نهاد های نظارتی ای در کشورها شکل گرفت که معروف ترین انها NFA امریکا و FSA انگلستان وابسته به وزارت دارایی انگلستان است. این نهایت ها وظیفه نظارت و کنترل فعالیت بروکر ها و همچنین پیگیری مشکلات و شکایات افراد از این بروکر ها را بر عهده دارند.
نهاد نظارتی NFA
این نهاد به عنوان یک نهاد مستقل شاخه ای از نهاد CFTC (ناظر بر بازارهای فیوچرز و آپشن) است که بطور مخصوص برروی بازارهای فیوچرز نظارت خواهد کرد. این نهاد در سال 1982 سرانجام از نهاد پایه خود شاخه پیداکرد و نام NFA برای آن انتخاب شد.
نهاد NFA به عنوان یک نهاد رگولیشن تحت نظارت CFTC قرار دارد و به طور غیرمستقیم با کنگره امریکا در ارتباط است، اما بصورت یک نهاد مستقل عمل کرده و هنزیه های آن نیز از طریق مبالغی که نهاد های رگوله شونده یعنی بروکر ها پرداخت می کنند تامین میشود.
نهاد نظارتی NFA را به جرئت میتوان معتبرترین نهاد رگولیشن در جهان نام برد.
نهاد نظارتی FSA
این نهاد نظارتی فارکس که مخفف کلمه Financial Services Authority است از تغییر نام کمپانی ای دیگر با نام SIB(Securities and Investment Board Ltd) به وجود آمده است، این نهاد رگولیشن فارکس با مدیریت مستقیم وزیر دارایی انگلستان برای انجام امور رگولاتوری در انگلستان ایجاد شده است. این نهاد از نظر اعتبار از نهاد NFA بسیار کمتر است و فعالیت پرجزئیاتی مانند نظارت های جزئی ندارند.
جمع بندی
ما در این مقاله در سایت اوپوفارکس به معرفی regulation های فارکس پرداختیم و به شما معنی و مفهوم regulation در فارکس را آموزش دادیم امیدواریم این مقاله تونسته باشد به شما کمک شایانی کرده باشد.
بدون دیدگاه