نحوه رسم خطوط حمایت و مقاومت
حمایت و مقاومت یکی از کاربردی ترین مفاهیمی است که در تحلیل تکنیکال استفاده میشود. جالب است بدانید که هر فرد دیدگاه به خصوصی در رابطه با نحوه رسم خطوط مقاومت و حمایت دارد. برای آشنایی با تعریف محدوده مقاومت و محدوده حمایت در ادامه این مطلب با ما در سایت اوپوفارکس همراه باشید.
محدوده مقاومت : هنگامی که قیمت ها شروع به رشد می کنند، بعد از یک دوره رشد کاهش می یابند. بالاترین نقطه ای که قیمت به آن می رسد، مقاومت نامیده میشود.
محدوده حمایت : در شرایطی که قیمت دوباره رشد می کند، پایین ترین نقطه ای که در آن قرار دارد را حمایت می نامند. سطح حمایت نشان دهنده ی نقطه ای است که در آن خریداران به فروشندگان غلبه می کنند. به این صورت که این نقاط مدام در حال بالا و پایین رفتن هستند. در ابتدایی ترین حالت حمایت و مقاومت به دو صورت زیر مورد استفاده قرار می گیرد:
معامله در هنگام بازگشت : خرید زمانی است که قیمت با حمایت برخورد می کند و بازگشت.
فرو هنگامی که قیمت با مقاومت برخورد می کند و بازگشت.
معامله در هنگام شکست :
خرید زمانی است که قیمت از مقاومت عبور می کند.
فروش هنگامی که قیمت از یک حمایت عبور می کند.
نحوه رسم خطوط حمایت و مقاومت در بازار
پیش از همه بدانید که این خطوط نقطه های دقیقی نیستند. گاهی اوقات ممکن است که قیمت از حمایت یا مقاومت عبور کند اما در زمان کوتاهی برمی گردد. در چنین حالتی اصطلاحا بازار این سطح را آزمایش می کند. در نمودارهای شمعی این آزمایش سطوح مقاومت و حمایت بیشتر در سایه شمع ها مشخص میشود.
در جایی که سایه شمع ها با خط حمایت برخورد داشته، در آن زمان ممکن است برخی از افراد تصور می کنند که این حمایت شکسته میشود، اما صرفا بازار این نقاط را آزمایش می کند.
انواع حمایت و مقاومت :
3 مدل خط حمایت و مقاومت داریم، که در این مقاله دو نوع از مهم ترین و کاربردی ترین آنها را به شما معرفی می کنیم.
- خطوط حمایت و مقاومت افقی : در این حالت خطوط حمایت و مقاومت را به صورت افقی ترسیم می کنیم و این خطوط باید مماس با قله ها و دره های آن نمودار باشد. البته هر چه تعداد برخورد کندل ها با خط حمایت و یا مقاومت بیشتر باشد، خط مورد نظر از درجه اعتبار بیشتری برخوردار است.
- خطوط حمایت و مقاومت روندی : شما باید این خط روند را به قله ها و یا دره های یک نمودار که اصطلاحا به آن پیوت می گویند، متصل کنید. به هیچ عنوان خط روند را از میان کندل ها عبور ندهید، دقیقا مماس با قسمت باز و بسته شدن کندل هاست.
تغییر نقش حمایت و مقاومت :
اینکه نقش خطوط با هم تغییر می کنند، یک موضوع کاملا طبیعی است. برای یک نموداری که در بازه زمانی یک روز قرار دارد، ممکن است شما چندین خط را ترسیم کنید و اگر به این موضوع دقت داشته باشید، متوجه میشوید که نقش این خطوط مدام در حال تغییر می باشند. خطی که در یک ساعت پیش نقش مقاومتی دارد، الان نقش یک حمایت کننده دارد.
در هنگام شکست خطوط می توان موقعیت های بسیار خوبی را تشخیص داد و وارد معاملاتی با ریسک پایین شد. به همین دلیل معامله گران حرفه ای همیشه پیش از ورود به معامله این خطوط را ترسیم و بررسی می کنند. ما در این مقاله از سایت اوپو فارکس درمورد نحوه رسم خطوط حمایت و مقاومت برایتان توضیحاتی قرار دادیم. اگر شما هم در این زمینه اطلاعاتی دارید با ما در میان بگذارید.
بدون دیدگاه